in de cloud werken, b-cloud assisteert u

Over B-Cloud

Kunnen wij uw ergens mee van dienst zijn?
Advies aanvragen

Hightech IT oplossingen voor uw kmo IT netwerk

Voor grote bedrijven én voor kmo’s

U bent bij een gespecialiseerd netwerk- en cloud expert aanbeland. Daarover hoeft u niet te twijfelen. We hebben een jarenlange ervaring als IT engineer  bij verschillende grote multinationals en ook heel wat officiële Microsoft certificaten en erkenningen op zak.

Toch hoeft u niet te twijfelen om ons ook voor een kleinschaliger kmo IT netwerk te contacteren. Wij hebben namelijk een erg duidelijke visie wat kmo bedrijfsnetwerken betreft.

IT moet betrouwbaar, bedrijfszeker en betaalbaar zijn voor iedereen. Hoogtechnologische oplossingen zoals Cloud IT, virtuele servers en een professioneel Microsoft Netwerk moeten ook voor kmo’s toegankelijk zijn. Net daarom stellen we onze expertise ook bewust ter beschikking van zelfstandigen en kleine ondernemingen met een kleinschalige IT-infrastructuur.

Onafhankelijk advies en maatwerk service

Om betrouwbare adviezen te garanderen, werken we geheel onafhankelijk met verschillende externe partners en providers samen. Zo kunnen we verschillende alternatieven voorstellen en bent u altijd zeker van de meest prijsgunstige oplossing. Al onze adviezen worden bovendien geheel op maat van uw onderneming, noden, wensen en toekomstplannen uitgewerkt en in detail aan u toegelicht in verstaanbare taal.

Een strategisch IT plan voor uw kmo IT netwerk opstellen, is teamwork en daarom betrekken we u bij elke stap.

Permanente support

Er zijn tegenwoordig heel wat IT consultants die u als ondernemer kan inschakelen om maatwerk IT adviezen te formuleren, maar wie gaat deze theoretische adviezen voor u in de praktijk omzetten? Bij B-Cloud heeft u de keuze:

U kan ons enkel een maatwerk advies op maat van uw onderneming laten formuleren of desgewenst ook de implementatie ervan aan ons toevertrouwen. Zo heeft u slechts 1 contactpersoon nodig om de overstap naar een efficiëntere IT omgeving te maken.

Kiest u voor een servicecontract, dan kan u bovendien op 24/7 IT-support rekenen. De meeste aanpassingen voeren we vanop afstand en op afroep voor u uit zodat er geen kostbare tijd verloren gaat.

Onze specialisaties

VMware | VCloud directory | Microsoft  Certified System Engineer | NSX | Ubiquity products | Mikrotik

Waarom B-cloud?

  • Onafhankelijk advies
  • Zorgvuldige implementatie
  • Jarenlange ervaring

"There is no limit to what you can do in the cloud!"

Meer weten over onze cloud oplossingen?
CONTACTEER ONS