IT beveiliging

 

Hoe gerust bent u over uw huidige IT beveiliging?

Better safe than sorry

Het belang van een waterdichte IT beveiliging mag niet onderschat worden. Als gevoelige bedrijfsinformatie in handen zou vallen van externe indringers of concurrenten zijn de gevolgen niet te overzien en ook een trefzekere interne IT beveiliging kan u heel wat kopzorgen besparen. U heeft ongetwijfeld liever niet dat al uw personeelsleden toegang hebben tot de fiscale en financiële data of personeelsgegevens van uw onderneming.

in de cloud werken, b-cloud assisteert u
Kunnen wij uw ergens mee van dienst zijn?
Advies aanvragen

Better safe than sorry

Het belang van een waterdichte IT beveiliging mag niet onderschat worden.
Als gevoelige bedrijfsinformatie in handen zou vallen van externe indringers of concurrenten zijn de gevolgen niet te overzien en ook een trefzekere interne IT beveiliging kan u heel wat kopzorgen besparen.
U heeft ongetwijfeld liever niet dat al uw personeelsleden toegang hebben tot de fiscale en financiële data of personeelsgegevens van uw onderneming.


in de cloud werken

Kan u er nog aan uit?

Natuurlijk heeft u wel ergens een lijstje met courante wachtwoorden genoteerd, maar zijn dat enkel de gebruikerspaswoorden of heeft u ook alle administrator wachtwoorden opgeschreven? En verandert u die ook regelmatig? Weet u ook exact wie toegang heeft tot welke segmenten van de file server en worden ook de antivirus en firewall software regelmatig geüpdatet? Dit zijn de meest eenvoudige en meest courante vragen die u zich dient te stellen, mar ook deze complexere zaken bepalen in grote mate hoe veilig uw IT netwerk is:

• Hoe is het Microsoft systeem en hoe zijn de bijbehorende onderdelen per server beveiligd?
• Indien er een hypervisor aanwezig is: hoe veilig is de virtuele laag? Heeft de veiligheid van de hypervisor gevolgen voor de bovenliggende virtuele servers?
• Hoe veilig is Active Directory van Microsoft en hoe staat de Active Directory in verhouding met het netwerk?
• Hoe zit het met de algemene veiligheid van de IT-omgeving? In hoeverre zijn er voorzorgsmaatregelen die zorgen dat de buitengrens van uw IT infrastructuur beschermd is? Niet alleen het wachtwoordbeleid, maar bijvoorbeeld ook de toegang tot Active Directory groepen enz… worden hierbij best zorgvuldig onderzocht.

Wanneer we bij B-Cloud een IT beveiligingsplan opstellen, laten we niets aan het toeval over. Elk onderdeel wordt nauwkeurig onderzocht en ook de overkoepelende centrale IT security wordt helemaal op maat van uw onderneming afgestemd. Na implementatie wordt alles uitvoerig getest, want enkel zo kunnen we 1 sluitende en globale IT beveiliging garanderen zonder onderliggende beveiligingsconflicten.

IT netwerk laten opzetten of bedrijfsnetwerk optimaliseren

Klaar om de proef op de som te nemen

Elk IT security project begint bij ons met een grondige audit. We analyseren hoe uw huidig netwerk is opgebouwd en welke beveiligingsmaatregelen voorzien zijn. We brengen ook alle verbeterpunten in kaart voor we een nieuw netwerk beveiligingsplan op maat opstellen. Een grondige, allround aanpak dus voor netwerkbeveiliging op maat waarop u kan vertrouwen.

IT beveiliging gaat bij B-Cloud veel verder dan wachtwoordbeleid

"There is no limit to what you can do in the cloud!"

Meer weten over onze cloud oplossingen?
CONTACTEER ONS