Microsoft Netwerk

 

Door wie gaat u uw IT netwerk laten opzetten?

B-Cloud is Microsoft Netwerk specialist en denkt proactief met u mee

Een betrouwbaar en bedrijfszeker IT netwerk is essentieel voor een efficiënte bedrijfsvoering en een overzichtelijke administratie. Uw bedrijfsnetwerk is namelijk het zenuwcentrum van uw gehele IT-infrastructuur. Een netwerk laat u onder meer toe om bestanden te delen, data centraal op te slaan en toegangen en rechten tot uw data te beheren. Wil u een professioneel IT netwerk laten opzetten, dan schakelt u best een specialist met kennis van zaken in.

in de cloud werken, b-cloud assisteert u
Kunnen wij uw ergens mee van dienst zijn?
Advies aanvragen

Door wie gaat u uw IT netwerk laten opzetten?

B-Cloud is Microsoft Netwerk specialist en denkt proactief met u mee

Een betrouwbaar en bedrijfszeker IT netwerk is essentieel voor een efficiënte bedrijfsvoering en een overzichtelijke administratie. Uw bedrijfsnetwerk is namelijk het zenuwcentrum van uw gehele IT-infrastructuur. Een netwerk laat u onder meer toe om bestanden te delen, data centraal op te slaan en toegangen en rechten tot uw data te beheren.

Wil u een professioneel IT netwerk laten opzetten, dan schakelt u best een specialist met kennis van zaken in.

IT beveiliging gaat bij B-Cloud veel verder dan wachtwoordbeleid

Een allround approach

Bij Microsoft Netwerk denkt men doorgaans aan volgende functionaliteiten:


• Wi-Fi-toegangsrechten beheren
• Users aanmaken en hun toegangsrechten beheren
• Centrale opslag van applicaties en bestanden om ze vanop verschillende locaties toegankelijk te maken (om bv. thuiswerken en flexwerken mogelijk te maken)

Bij B-Cloud gaan we echter nog een stapje verder. Uw netwerk dient namelijk ook als basis voor uw beveiliging. We gaan niet alleen segmenten van de server afschermen voor bepaalde users (bv. boekhouding en personeelsdossiers afschermen voor personeelsleden), maar ook het geheel beveiligen tegen externe indringers via centrale antivirus en firewall software.

Server traag? Server virtualisatie door B-Cloud biedt de oplossing.

Een nieuw IT netwerk laten opzetten of een bestaand netwerk optimaliseren

Zowel voor het ontwerpen en implementeren van een gloednieuw IT netwerk als voor de optimalisatie van bestaande bedrijfsnetwerken, kan u op de B-Cloud expertise rekenen.


We zijn Microsoft Certified Business Solutions Partner en beschikken dus over de nodige kennis van Microsoft Netwerk software om een professionele configuratie te garanderen.

IT netwerk laten opzetten of bedrijfsnetwerk optimaliseren

Ook in de toekomst kan u op onze ondersteuning blijven rekenen

Uw netwerk is dynamisch, want het groeit voortdurend met uw bedrijf mee. Net daarom kan u ook na de configuratie of optimalisatie op onze support blijven rekenen voor aanpassingen en netwerk onderhoud.

Of heeft u een complexe Windows infrastructuur en regelmatig conflicten? Ook voor een eenmalige netwerk optimalisatie kan u bij ons terecht.

in de cloud werken

"There is no limit to what you can do in the cloud!"

Meer weten over onze cloud oplossingen?
CONTACTEER ONS